Misplaced Childhood – solgt

Måler 100×120.  (præcis mål 96×116)

Kr. 7.200,-

Nogle gange bliver jeg spurgt, hvor jeg får min inspiration fra. Ofte får jeg inspiration fra naturen og mine omgivelser. Jeg bruger aktivt musikken, som kan være med til at skabe en stemning.

Alle mine malerier starter med en leg. Og “Misplaced childhood” er ingen undtagelse.

Maleriet starter faktisk med en barnlig tegning af en flodhest og det skabte for mig et rent “candy-floss” univers. Hele maleriet var lyserødt. Da jeg var barn havde vi hjemme en flodhest, som boede i kælderen. Det var naturligvis ikke en rigtig flodhest, men en som alle vi børn på vejen kunne se. Og det var den jeg tænkte på, da jeg startede på maleriet. Mine malerier er bygget op af mange lag, hvorfor det er en længere proces over flere dage, før jeg er i mål.

En aften hørte jeg et spændende foredrag af journalist Steen Ole Hedelund Jørgensen, som handlede om frihed og lighed som demokratiets fundament. Om vores grundlov og det gode liv, som vi ikke skal tage for givet, men værne om. Efter det foredrag gik jeg i værkstedet og det var svært at “finde” den lyserøde flodhest. Jeg fortsatte maleriet men tog udgangspunkt i det trusselbillede, som Hedelund havde skabt. Men trods uro i verden, så er der stadig tro, håb og masser af barndomsminder. Billedet kunne ikke hedde andet end Misplaced childhood.

Serie:  Lærred - store
» Misplaced Childhood – solgt | Art By Marika Bjørn